Hoofdpunten bedrijfsfilosofie Blansjaar Transport

Beschikbaarheid

Blansjaar Transport is 24/7 per week voor u beschikbaar en er staat altijd een koerier paraat om direct voor u op pad te gaan.

Betrouwbaarheid Koeriersbedrijf

Wij hebben al vele malen, tot groot genoegen van onze opdrachtgevers, zeer persoonlijke en vertrouwelijke documenten overal ter wereld afgeleverd. Met eigen vervoer, boot of vliegtuig.

Direct, Snel en Accuraat vervoer

Voor u is een snelle aflevering natuurlijk een pré. Wanneer uw zending is opgehaald door een van onze chauffeurs, gaat hij onmiddellijk aan uw opdracht beginnen. Ons koeriersbedrijf zorgt er voor om binnen de door u gestelde normen ons werk snel en accuraat uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat de levering voor u en uw klant tot volle tevredenheid wordt verzorgd.

Combinatieritten Blansjaar Transport

Heeft u meerdere afleveradressen dan kunnen we er een combinatierit van maken. Hierdoor kan de ritprijs aanzienlijk worden verminderd, zowel binnen als buiten de stad.

Bereikbaarheid koerier

Al onze wagens zijn voorzien van de modernste communicatie apparatuur en navigatie technieken, zodat zij altijd te traceren zijn waar uw zending is en snel op de plaats van bestemming zijn.

Transport verzekering

Alle goederen zijn tot maximaal €50.000,00 verzekerd.

Klantenportaal